The dining room still maintains the charm of the old inn.The Chef uses innovative and modern cooking techniques which allows him to use less fat and salt, bringing out the genuine flavors of the food.We gather the mountain herbs ourselves.We make bread, pastas and desserts.The essential and quality wine list has a selection of classic doc labelled wines and doc labelled Valdostan, Piedmontese and national wines.
Tagliolini al nero di seppia con ragù di trota e pinoli, allo zafferano
Ravioli di quaglia e castagne in salsa Castelmagno,
Tortino di riso al limone e rosmarino con filettini di trota marinata e salsa di soia
Filetto di maiale bardato con uva nera e prugne e peperonata
Crostatina casereccia di martin-sec e noci con salsa Porto
Institut Agricole Régional (VDA)
Les Crètes-Charrère (VDA)
Cave de Morgex (VDA)
La crotta di vigneron (VDA)
Giulio Moriondo (VDA)
Co-Enfer d’Arvier (VDA)
Cantine di Donnas (VDA)
Nota
Contratto
Gaja
Guida Michelin anno 2008 e 2011, Guida Slow food anno 2008 e 2011, Guida L’ESPRESSO anno 2008, Guida TOURING anno 2008 e 2011 e Golosario 2011